Ανεβαίνει επικίνδυνα ο υδράργυρος - Διαβάστε την πρόβλεψη

Ανεβαίνει επικίνδυνα ο υδράργυρος - Διαβάστε την πρόβλεψη

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα καταστούν μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια το απόγευμα, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και το απόγευμα στα νότια παράλια ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, σε υπήνεμες περιοχές, δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.