Δεν οδηγούσε… πετούσε στον αυτοκινητόδρομο - Στο Δικαστήριο 37χρονος

Δεν οδηγούσε… πετούσε στον αυτοκινητόδρομο - Στο Δικαστήριο 37χρονος

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους χθες βράδυ, εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 195 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο οδηγός του οχήματος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα 18/4/2022, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
Ο Περιφερειακός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE