Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Άγνωστος προτάσσοντας μαχαίρι άρπαξε τα χρήματα και "έγινε καπνός"

Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Άγνωστος προτάσσοντας μαχαίρι άρπαξε τα χρήματα και "έγινε καπνός"

Ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Απριλίου, σε περίπτερο στην Λεμεσό, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας που έφερε κουκούλα, εισήλθε εντός του περιπτέρου και προτάσσοντας μαχαίρι και μιλώντας στην κυπριακή διάλεκτο ζήτησε τις εισπράξεις από το υπάλληλο του περιπτέρου.

Αφού άρπαξε περίπου σαράντα ευρώ, τράπηκε σε φυγή. Μέλη της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για τις απαραίτητες έρευνες. 

Αξιολογούνται εικόνες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του υποστατικού.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.