Στις φλόγες δυο οχήματα στη Λεμεσό - Έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Στις φλόγες δυο οχήματα στη Λεμεσό - Έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Στις φλόγες τυλίχτηκαν δυο αυτοκίνητα στη Λεμεσό σε διαφορετικές περιπτώσεις στη διάρκεια της νύχτας, την Κυριακή 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 21:30 το βράδυ, φωτιά ξέσπασε σε όχημα που ανήκει σε 48χρονο ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στη Γερμασόγεια.

Μέλη της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την φωτιά.

Επίσης, γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα, ξέσπασε άλλη φωτιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 32χρονο με καταγωγή από την Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής όπου και κατέσβησαν την φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για τις απαραίτητες έρευνες.

Τα αίτια για τις δυο φωτιές διερευνώνται από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE