Στις φλόγες δυο οχήματα στη Λεμεσό - Έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Στις φλόγες δυο οχήματα στη Λεμεσό - Έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Στις φλόγες τυλίχτηκαν δυο αυτοκίνητα στη Λεμεσό σε διαφορετικές περιπτώσεις στη διάρκεια της νύχτας, την Κυριακή 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 21:30 το βράδυ, φωτιά ξέσπασε σε όχημα που ανήκει σε 48χρονο ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στη Γερμασόγεια.

Μέλη της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την φωτιά.

Επίσης, γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα, ξέσπασε άλλη φωτιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 32χρονο με καταγωγή από την Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής όπου και κατέσβησαν την φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για τις απαραίτητες έρευνες.

Τα αίτια για τις δυο φωτιές διερευνώνται από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE