Κλειστή για πέντε μήνες η Λεωφόρος Τσερίου στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας

Κλειστή για πέντε μήνες η Λεωφόρος Τσερίου στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 και ώρα 07:00 το πρωί και για περίοδο πέντε περίπου μηνών, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, η Λεωφόρος Τσερίου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις οδούς Πεύκου και Σπύρου Κυπριανού παρά το εργοστάσιο παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος της εταιρίας GGS σε μήκος 500 μέτρων περίπου θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Τσέρι και αντίστροφα, θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Σπύρου Κυπριανού, της προσωρινής φωτοελεγχόμενης συμβολής σε απόσταση 500 μέτρων περίπου και του νέου παρακαμπτήριου δρόμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE