ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 31χρονη και προκάλεσε τροχαίο

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 31χρονη και προκάλεσε τροχαίο

Γυναίκα ηλικίας 31 ετών κάτοικος Λιοπετρίου οδηγούσε στο Παραλίμνι υπό την επήρεια αλκοόλης έχοντας τον οργανισμό της πέντε φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει δυστύχημα με υλικές ζημιές.  

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου (ΑΔΕΑ) «λίγο πριν τις δέκα το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου ανταποκρίθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με υλικές ζημιές στην οδό Αγίου Δημητρίου με εμπλεκόμενους οδηγούς  γυναίκα ηλικίας 31 ετών, κάτοικο Λιοπετρίου και άνδρα 34 ετών, κάτοικο Παραλιμνίου. Συγκεκριμένα ο 34χρονος είχε σταματήσει το όχημα του σε κόκκινο φως τροχαίας και η 31χρονη δεν τον αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να συγκρουστούν».

Σημείωσε ακόμα ότι «από προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε η 31χρονη διαπιστώθηκε ένδειξη 94 mg αντί 22mg δηλαδή 5 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Η γυναίκα οδηγήθηκε με ασφάλεια από συγγενικό της πρόσωπο σπίτι της».

Αργότερα τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στα πλαίσια εφαρμογής της σύγχρονης μεθόδου οδικής αστυνόμευσης (road policing), η οποία στοχεύει στην πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων και παραβάσεων/στην πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος και της νεανικής παραβατικότητας, μεταξύ των ημερομηνιών 15-18 Απριλίου προέβη σε συντονισμένες επιχειρήσεις".

Εξήγησε ότι "κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν συνολικά 182 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις μεταξύ των οποίων η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και υπό την επήρεια αλκοόλης, και επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top