ΕΛΛΑΔΑ

Νέες βόμβες για την υπόθεση της Πάτρας - «Μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς κάποιος "σήκωσε" τα χρήματά της»

Νέες βόμβες για την υπόθεση της Πάτρας - «Μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς κάποιος "σήκωσε" τα χρήματά της»

Σε μία δήλωση – βόμβα για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, προχώρησε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση του πληρεξουσίου και της περιουσίας της 69χρονης τοποθετήθηκε σχετικά με το ποιος πήρε τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς όταν εκείνη απεβίωσε.

«Δεν υπάρχει απάντηση για το θέμα της ανάληψης της σύνταξης. Έχουμε ανακαλύψει ότι από τον ΕΦΚΑ, έχει γίνει ανάληψη της σύνταξης από κάποιο ΑΤΜ της Πάτρας. Η εξέλιξη αφορά όποιον είναι πληρεξούσιος για την διαχείριση των οικονομικών της 69χρονης», ανέφερε αρχικά.

Έγινε ανάληψη της σύνταξης μετά τον θάνατο της 69χρονης

«Μετά τον θάνατο της 69χρονης έχει γίνει ανάληψη της σύνταξής της. Αυτό στοιχειοθετεί απάτη προς το δημόσιο, είναι ποινικά κολάσιμο. Μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να διατάξει να δώσει η τράπεζα το βίντεο που μπορεί να βρίσκεται το πρόσωπο που έχει κάνει την ανάληψη. Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν το άτομο που είχε πληρεξούσιο», συμπλήρωσε.

 

Ποιον «φωτογραφίζει» ο δικηγόρος για τις αναλήψεις

«Δεν έχει δηλωθεί ο θάνατος, και η σύνταξη ακόμα αποδίδεται. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, έβγαλε αγγελίες να πουλήσει τα πράγματα της, τα οποία δεν της άνηκαν κιόλας! Η 69χρονη ήθελε να μεταβιβάσει το οίκημά της στην μικρή Τζωρτζίνα, και οι γονείς της είχαν το θράσος να εκμεταλλευτούν την κατάστασή της σπιτονοικοκυράς, η οποία ήταν κλινήρης, αλλά και γύριζαν και video clip μετά τον θάνατό της.

Εκτός από την σύνταξη υπάρχουν και τραπεζικές αναλήψεις ,τις οποίες είχε κάνει αυτός που είχε το πληρεξούσιο γι’αυτές τις ενέργειες», τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος

«Ζητήσαμε την αποσφράγιση της οικίας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει διαθήκη η 69χρονη. Επιπλέον, έχουν αφήσει ένα χρέος της τάξεως των 15.000 ευρώ στην ΔΕΗ το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου», κατέληξε.

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την Πισπιρίγκου

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί μία ακόμη αποκάλυψη σε ότι αφορά στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αν και αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε πως δεν ευθυνόταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό του κοριτσιού βρέθηκε η ουσία κεταμίνη.

Στη συνέχεια, ισχυριζόταν πως το λάθος ήταν των γιατρών, ωστόσο, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η κεταμίνη είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα ώρες πριν καταλήξει, και βρέθηκε στα ούρα της 9χρονης, καθώς είχε προλάβει να μεταβολιστεί.

«Υπάρχει η πληροφορία ότι μετά το θάνατο της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή αν μπορεί να φανεί αν ο θάνατος του βρέφους προέρχεται από ασφυξία. Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών», είπε η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου μιλώντας το πρωί στο MEGA.

«Για τις αναζητήσεις της 33χρονης, πρέπει να σας πω ότι πρόκειται για ένα κοινό λογαριασμό, ένα email, που ήταν συνδεδεμένο στο κινητό της Ρούλας, και το τάμπλετ», πρόσθεσε η ίδια.

«Στις ουσίες που αναζητήθηκαν, ναι μεν υπάρχουν φαρμακευτικές ουσίες, από την άλλη φαίνεται ότι δεν έψαξε την κεταμίνη πριν το θάνατο. Στο πλαίσιο της αναζήτησης φαρμακευτικών ουσιών, της εμφανίστηκε και η κεταμίνη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πληκτρολόγησε για να μάθει τι είναι η κεταμίνη, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή της», είπε ακόμη η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top