ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

THE NORTHMAN (Ο Άνθρωπος απ’τον Βορρά)

THE NORTHMAN (Ο Άνθρωπος απ’τον Βορρά)

Κατάκτησε τη μοίρα σου…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Μια επική περιπέτεια με ήρωα έναν νεαρό Βίκινγκ πρίγκιπα που ξεκινάει το μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι που θα τον οδηγήσει στο μόνο πράγμα που έχει στον μου του: να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του.

Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ρόμπερτ Έγκερς (Η Μάγισσα, Ο Φάρος) έρχεται «Ο άνθρωπος απ’ τον Βορρά» με πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Νικόλ Κίντμαν, Ίθαν Χοκ, Γουίλεμ Νταφόε, Björk.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ο άνθρωπος απ’ τον Βορρά» είναι ένα επικό θρίλερ εκδίκησης που εξερευνά πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας Βίκινγκ πρίγκιπας προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του.

Παραλειπόμενα

• Ο Άμλεθ είναι ένας θρύλος της σκανδιναβικής μυθιστορίας, και είναι η δική του ιστορία που ενέπνευσε τον William Shakespeare στη συγγραφή του Άμλετ. Ό,τι γνωρίζουμε για αυτόν περιλαμβάνεται στο τρίτο και τέταρτο βιβλίο του Gesta Danorum, ένα ιστορικό κείμενο που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 13ου αιώνα, από τον πατριάρχη της δανικής ιστορίας Saxo Grammaticus.

• Τα γυρίσματα έγιναν στην Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

• Όλο το επιτελείο και το καστ βρίσκονταν στη θέση του για την έναρξη γυρισμάτων τον Μάρτιο του 2020. Κι ενώ είχαν ξεκινήσει τις πρόβες, όλα διακόπηκαν λόγω της έναρξης της πανδημίας. Χρειάστηκε να έρθει ο Αύγουστος του ίδιου χρόνου για να ξεκινήσουν οριστικά.

• Ο Bill Skarsgard, αδελφός του πρωταγωνιστή, ήταν στο αρχικό καστ, αλλά λόγω προβλημάτων με τον προγραμματισμό του (μετά την καθυστέρηση της έναρξης γυρισμάτων), χρειάστηκε να αντικατασταθεί με τον Gustav Lindh.

• Πρώτος κινηματογραφικός ρόλος για την Bjork, μετά το ντεμπούτο της το 2000 στο Χορεύοντας στο Σκοτάδι. Ενδιάμεσα όμως, το 2005, υπήρχε και η εμφάνιση της στο πειραματικό Drawing Restraint 9.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top