Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: Καμία πρόοδος όσο οι Ε/κ συνεχίζουν την πολιτική τους στο θέμα των υδρογονανθράκων

Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόοδος όσο η ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίζει την πολιτική της στο θέμα των υδρογονανθράκων, ανέφερε ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σύμφωνα με τον παράνομο «Μπαϊράκ» ο κ. Ερτουγρούλογλου είπε ότι «είναι πολύ ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος ενόσω η ελληνοκυπριακή πλευρά βλέπει τον εαυτό της ως την Κυπριακή Δημοκρατία και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους Τούρκους της Κύπρου ως μια κοινότητα του ελληνοκυπριακού κράτους που φέρει το όνομα λεγόμενη Κυπριακή Δημοκρατία, ενόσω συνεχίζει την πολιτική της όχι μόνο στο θέμα των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και σε κάθε θέμα λέγοντας ότι το κράτος, η εξουσία μου ανήκει, να ξέρετε τα όριά σας, είστε κοινότητα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE