Και να θέλει δεν κρύβεται πια! (ΦΩΤΟ) Έγκυος πέντε μηνών εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision

Και να θέλει δεν κρύβεται πια! (ΦΩΤΟ) Έγκυος πέντε μηνών εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision

Ήταν μια από τις τραγουδίστριες που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, εξαιτίας του χαμηλού προφίλ που πάντα κρατούσε και την υπέροχη φωνή της, με την οποία βεβαίως κατάφερε να ξεχωρίσει στο Fame Story!

Αναφερόμαστε στην Αννέτ Αρτάνι, η οποία όπως πολλοί θα θυμάστε είχε εκπροσωπήσει και τη χώρα μας στη Eurovision, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Η ίδια, μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το προφίλ της στο Facebook, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, που τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «I guess this is my official baby bump photo».

Όπως αναφέρεται στο peoplegreece, το παιδί της είναι καρπός του έρωτά της με τον Giovanni Olivera και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι αγόρι.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE