Σύλληψη 18χρονου για υπερβολική ταχύτητα

Σύλληψη 18χρονου για υπερβολική ταχύτητα

Στη σύλληψη ενός οδηγού προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

Πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα 187 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 100 χιλιόμετρα/ώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος ανακόπηκε γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα από μέλος του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, το οποίο διενεργούσε έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE