ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με το ψευδώνυμο «tanalias219» οι αναζητήσεις για θανατηφόρες ουσίες

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με το ψευδώνυμο «tanalias219» οι αναζητήσεις για θανατηφόρες ουσίες

Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε ότι είχε ψάξει θανατηφόρες ουσίες, ενώ φέρεται αναζήτηση για να έγινε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας με e-mail που έχει το ψευδώνυμο «tanalias219» και ανήκει στο Μάνο Δασκαλάκη, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό».

 

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε πως το ψευδώνυμο «tanalias219» βγαίνει από το παρατσούκλι «τανάλιας» που είχε ο σύζυγος της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, γιατί ήταν καλός τερματοφύλακας στις ομάδες που έπαιζε μπάλα και τα νούμερα 219 φέρεται να είναι τα αρχικά από τα στοιχεία γέννησης του.


Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε καταθέσει σχετικά για το ποιος διαχειρίζονταν τις ηλεκτρονικές συσκευές ότι «όλα τα είχε δημιουργήσει και τα διαχειριζόταν η σύζυγός του». Παρόλα αυτά, με βάση το «Πρωινό», φέρεται να είχε δημιουργήσει το συγκεκριμένο e-mail όταν ήταν έφηβος και η διαχείριση φέρεται να γίνεται μόνο από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται, ότι με βάση ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Mega η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως έκανε μία αναζήτηση για την κεταμίνη στις 17 Ιανουαρίου του 2022, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι έχει υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός αναζητήσεων στο διαδίκτυο για διάφορες ουσίες.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top