ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φωτογράφιζε» τον Δασκαλάκη για τη δολοφονία των παιδιών της λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φωτογράφιζε» τον Δασκαλάκη για τη δολοφονία των παιδιών της λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία που δείχνουν τη δράση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αγωνιώδη προσπάθειά της να ξεγλιστρήσει από τις Αρχές και να γλιτώσει τη σύλληψή για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, έρχονται στο φως.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών στην  Πάτρα, έπαιζε εδώ και ημέρες θέατρο σχετικά με τις αναζητήσεις  που έκανε στο διαδίκτυο για επικίνδυνες ουσίες που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο εάν χορηγούνταν σε ένα παιδί, όπως δηλαδή έγινε στην Τζωρτζίνα με την κεταμίνη. Οι αποδείξεις ωστόσο για τις αναζητήσεις αναισθητικών φαρμάκων και εντέλει η παραδοχή από την ίδια κατέρριψαν άλλη μία προσπάθειά της να βγει «καθαρή» για το έγκλημα της Πάτρας.

Χθες, μία άλλη εξέλιξη που ήρθε στο φως έφερε στο προσκήνιο την προσπάθεια της Πισπιρίγκου  να βάλει στο κάδρο των ερευνών και τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, αυτό έγινε σε μία χρονική συγκυρία όπου ο κλοιός έσφιγγε για την μητέρα των τριών κοριτσιών, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν δολοφονία της Τζωρτζίνας από την ίδια της τη μητέρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου για να μπερδέψει τις Αρχές φέρεται πως προχώρησε στα μέσα και στα στα τέλη Μαρτίου σε δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων, «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος  σύμφωνα με την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η φωνή πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, που έγιναν στα μέσα και στα τέλη Μαρτίου, είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

«Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά»

Στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών», έλεγε χαρακτηριστικά στο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως, μέσα από περαιτέρω έρευνα και από πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, διαπιστώνεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα τους.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά, θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά ξεκάθαρα για «δολοφονία» και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Λίγο πριν την οριστική ρήξη του ζευγαριού

Μάλιστα, η κίνηση αυτή από πλευράς Πισπιρίγκου παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού γίνεται αρκετές ημέρες πριν επέλθει η οριστική ρήξη του ζευγαριού, κάτι που συνέβη μετά τη σύλληψη της 33χρονης.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο ο Μάνος Δασκαλάκης φαινομενικά υπερασπιζόταν την σύζυγό του, ωστόσο – σύμφωνα με τις πληροφορίες – είχαν δημιουργηθεί ήδη αρκετά περιστατικά και είχε αρχίσει να υποψιάζεται και ο ίδιος την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ

 

Το σχέδιο της Πισπιρίγκου για να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Δασκαλάκη

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 15 Μαρτίου και δέκα ημέρες μετά, στις 25 του ίδιου μήνα, δημοσιογράφος της εκπομπής «Tlive» λαμβάνει δύο τηλεφωνήματα από γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Σε αυτά τα δύο τηλεφωνήματα, η εν λόγω γυναίκα προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top