Κινούνταν... ύποπτα με ταξιδιωτική βαλίτσα - Τους πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Κινούνταν... ύποπτα με ταξιδιωτική βαλίτσα - Τους πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Γύρω στις 8μ.μ. χθες, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λάρνακας, κρατώντας μια ταξιδιωτική βαλίτσα. Στη συνέχεια, τα δύο πρόσωπα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα πρόσωπο.

Γύρω στις 10.30μ.μ., τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το εν λόγω αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο 20χρονους αιτητές πολιτικού ασύλου και 30χρονη για την οποία δεν εντοπίστηκε η άφιξη της από εγκεκριμένο λιμάνι εισόδου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 30χρονης, αυτή αφίχθηκε στην Κύπρο με πλοίο στις 16/04/2022 και διέμενε στα κατεχόμενα, ενώ χθες συνάντησε τους δύο 20χρονους, όπου τους ζήτησε να την μεταφέρουν για να αποταθεί για άσυλο δίνοντας τους όσα χρήματα είχε στην κατοχή της.

Οι δύο 20χρονοι συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της υποβοήθησης παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.