Μαχητής ο 7χρονος Σέργιος - Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση για τρίτη μέρα

Μαχητής ο 7χρονος Σέργιος  - Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση για τρίτη μέρα

Μια βόλτα λίγα μέτρα απο το σπίτι με μια τριτροχη μοτοσυκλέτα έμελλε να είναι η στιγμή που μια ζωή θα χανόταν και ένα 7χρονο αγοράκι θα βρισκόταν με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, διασωληνομένο στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Ο μικρός Σέργιος Αρζουμανίδης, συνεχίζει για 3η μέρα να δίνει μάχη , με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σοβαρή και κρίσιμη.

«Οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικά κράνη και κατά την ανατροπή της μοτοσυκλέτας έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο του 43χρονου», ανέφερε ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού.

Πρόκειται για το μοιραίο ατύχημα που σημειώθηκε προχθές Κυριακή γύρω στις 4:15 μ.μ. στην οδό Αμπελακίων, στον Ποταμό Γερμασόγειας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 43χρονος οδηγός, Dmitri Polishchuk, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, η οποία προσέκρουσε διαδοχικά σε πεζοδρόμιο και σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας και ανατράπηκε.

Οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθεροποιήσουν την κατάσταση υγείας του 7χρονου, την ιδια ωρα που το αγοράκι δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE