Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέοι βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο άφησαν τρεις νεκρούς και 16 τραυματίες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέοι βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο άφησαν τρεις νεκρούς και 16 τραυματίες

Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν σήμερα κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού της πόλης Χάρκοβο, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Όλεχ Σινεχούμποφ, σε ανάρτηση του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

«Οι κατακτητές βομβαρδίζουν ξανά κατοικημένες περιοχές στο Χάρκοβο, στο Κιεβο και στη Βιομηχανική Περιφέρεια. Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν εκτοξευτές ρουκετών από απόσταση 35-40 χιλιομέτρων» είπε.

 

Επιπλέον, διευκρίνισε ότι η ένταση των βομβαρδισμών στο Χάρκοβο έχει αυξηθεί: «Γι’ αυτό ζητάμε από τους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν σε καταφύγια όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην βγαίνουν άσκοπα έξω. Μην δημιουργείτε ουρές, μην μαζεύεστε σε μεγάλες ομάδες, τώρα η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE