ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έφοδος ΥΚΑΝ σε οικία - Πέταξε στο έδαφος πιστόλι - Χειροπέδες σε 41χρονο

Έφοδος ΥΚΑΝ σε οικία - Πέταξε στο έδαφος πιστόλι - Χειροπέδες σε 41χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 41 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ενός πιστολιού, ενός αεροβόλου όπλου, και αριθμού σφαιρών πιστολιού, στην κατοικία του στη Λευκωσία.

Τα δύο όπλα και οι σφαίρες, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας, που διεξήχθη στην κατοικία του 41χρονου υπόπτου.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ, σε συντονισμό με μέλη της ΜΜΑΔ, προχώρησαν γύρω στις 6.00 χθες το απόγευμα, σε επιχείρηση έρευνας της κατοικίας του υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε στη βάση πληροφορίας για κατοχή πιστολιού.

Με την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία του, ο 41χρονος πέταξε στο έδαφος ένα πιστόλι, με τη γεμιστήρα του. Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και αριθμό σφαιρών πιστολιού, μέσα σε τσάντα ώμου, που βρισκόταν στο σαλόνι της οικίας, ενώ στην αυλή του σπιτιού εντόπισαν ένα αεροβόλο όπλο.

Τα δύο όπλα και οι σφαίρες που ανευρέθηκαν κατακρατήθηκαν για να τύχουν εξετάσεων, μεταξύ άλλων και από οπλουργό της Αστυνομίας, ενώ ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου και μη πυροβόλου όπλου, και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 41χρονος, καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα από τις 11 Απριλίου, 2022.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης ναρκωτικών.

Πρόκειται για υπόθεση κατοχής 650 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης, ποσότητα που ανευρέθηκε στις 08 Απριλίου, 2022, στη Λεμεσό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top