ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρίστανε τον επιχειρηματία και έβαλε στη τσέπη 168.220 δολάρια - Χειροπέδες σε 50χρονο

Παρίστανε τον επιχειρηματία και έβαλε στη τσέπη 168.220 δολάρια - Χειροπέδες σε 50χρονο

Στην συλληψη 50 χρόνου κατοίκου Λαρνακας προχώρησε χθες 19/4/22 το ΤΑΕ Αμμοχωστου δυνάμει δικαστικού εντάλματος για αδικήματα εκβιασμού, απάτης, απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή, παράνομη κατοχή πιστολιού, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απειλή, Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχωστου από 50 χρόνο επιχειρηματία μόνιμο κάτοικο Κυπρου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 24/2/22-15/3/22 ο 50 χρόνος ο οποίος του είχε συστηθεί ως επιχειρηματίας που ασχολείται με αγοραπωλησίες αεροσκαφών και ειδικών επιχειρήσεων επαναπατρισμού αλλοδαπών από εμπόλεμες περιοχές κατάφερε αρχικά να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 168.220 δολαρίων Αμερικής για την ναύλωση αεροσκάφους με σκοπό να γίνει μεταφορά συνεργατών του από την Λευκορωσία στην Γεωργια.

Ο 50 χρόνος ύποπτος προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς δεν υλοποίησε την συμφωνία τους και ζήτησε από τον 50 χρόνο το επιπλέον ποσό των 398.000.00 δολαρίων Αμερικής για να καταστεί δυνατή η μεταφορά των συνεργατών του.

Ο 50 χρόνος ενώ αρχικά συμφώνησε καθορίζοντας τους όρους για την καταβολή του επιπρόσθετου ποσού, ο 50 χρόνος ύποπτος δεν συμφώνησε και άρχισε να τον εκβιάζει και απειλεί απαιτώντας την άμεση καταβολή του ποσού με αποτέλεσμα ο 50 χρονος να φοβηθεί και να προχωρήσει στην άμεση καταβολή του ποσού.

Ο 50 χρονος ύποπτος συνελήφθηκε χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σε έρευνα που έγινε στην οικία του στην Λαρνακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαφορά τεκμήρια. Ο 50 χρόνος ύποπτος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηριου Αμμοχωστου στο Παραλιμνι για έκδοση διάταγματος προσωποκράτησης. Το ΤΑΕ Αμμοχωστου διερευνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top