ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Δασκαλάκης πιστεύει οτι παίζει σε σαπουνόπερα - Εχεις χάσει τρία παιδιά και δίνεις συνεντεύξεις;»

«Ο Δασκαλάκης πιστεύει οτι παίζει σε σαπουνόπερα - Εχεις χάσει τρία παιδιά και δίνεις συνεντεύξεις;»

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλά στην εκπομπή 'Alpha Καλημέρα", για την υπόθεση θανάτων τριών παιδιών στη Πάτρα που συγκλόνισε.

"Αν δεν μπορούμε να δουμε την προσωπικοτητα ενός ατόμου δεν μπορούμε να καταλάβουμε τα αποτελέσματα της προσωπικότητας οταν δρα. Μα δεν βλέπουμε συναισθηματα".

Απο την άλλη αναφέρει ο ψυχιάτρος "Εσύ σύζυγε που λες ότι δεν είχες καμία σχέση, δεν σου μπήκε κανένα ερωτηματικό για όλα αυτά; Τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο δεν αναρωτήθηκες , γιατί δεν αναρωτήθηκες για τα παιδιά σου γιατί πέθαναν;".

Για την μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου εξηγεί οτι "Δεν έχει αποδείξει ποτέ ότι πένθησε για αυτά τα παιδιά" , ενώ τόνισε ότι "της αρέσει η προσωπικότητα και πως η αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας περιέχει όλο αυτό το στοιχείο".

Οσο για το σύζυγο Μάνο Δασκαλάκη σχολίασε : " Τα ναρκισιστικά στοιχεία, ιδιαίτερα του συζύγου είναι εμφανή. Εκείνος πιστεύει ότι παίζει σε σαπουνόπερα, ότι είναι πρωταγωνιστής και ότι όλα τα κανάλια τον τρέχουν από πίσω επειδή είναι ωραίος, νεος και ταλαντούχος. Δεν ξέρει στην πραγματικότητα ότι είναι ένας φοβερός ήρωας του κακού και εκείνος.....Τρια παιδιά εχουν πεθάνει , τα παιδια σου, και εσυ δίνεις συνεντεύξεις, εχεις τρελαθεί; Ολη η Ελλαδα πενθεί και εσυ κάνεις τον πρωταγωνιστή".

Δείτε το βίντεο:
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top