Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»

Βόμβα μεγατόνων πέταξε σήμερα Τετάρτη ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών.

Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Star είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας από την Ρούλα Πισπιρίγκου για την Ίριδα και τη Μαλένα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.

Το είχε προτείνει και ο Κατερινόπουλος

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε ο κ. Κουσουλός.

Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως θα συνεισφέρει και στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE