Έτοιμος για μια συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο, δηλώνει ο Ζελένσκι

Έτοιμος για μια συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο, δηλώνει ο Ζελένσκι

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν. «Είμαι πάντα έτοιμος να τον συναντήσω, δεν χρειάζεται παρά ένα μέρος και μια ημερομηνία» είπε σε συνέντευξή του στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFΜ.

Ο Ζελένσκι είπε επίσης πως αντιλαμβάνεται ότι η Ρωσία δεν έχει ακόμη κινητοποιήσει όλα τα μέσα της. «Θα μπορούσε να είναι μια απόφαση τακτικής, υπάρχουν λόγοι ανησυχίας» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος.

«Είμαστε ευγνώμονες στη Γαλλία για την υποστήριξή που μας δίνει. Έχουμε λάβει ανθρωπιστική και διπλωματική βοήθεια και αναμένουμε στρατιωτική βοήθεια. Έχω εμπιστοσύνη στη Γαλλία, στους ηγέτες σας και ελπίζουμε να λάβουμε αυτά τα όπλα», δήλωσε τέλος ο Ζελένσκι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE