Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Χειροπέδες σε γυναίκα από την Ρουμανία, πέρασε η Αστυνομία, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα τέλεσης εικονικών γάμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Απριλίου, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς εκκρεμούσε εναντίον της Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και παραδόθηκε από τον Ρουμανία.

Να σημειωθεί ότι προέκυψε μαρτυρία εναντίον της συγκεκριμένη γυναίκας, για το ότι μεσολαβούσε και κανόνιζε παράνομα εικονικούς γάμους σε άλλες γυναίκες από την Ρουμανία με σκοπό να της δίνουν χρήματα ως αμοιβή.

Η ύποπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE