Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Ήθελε να βγάλει χρήματα κανονίζοντας εικονικούς γάμους - Στα χέρια της Αστυνομίας γυναίκα από την Ρουμανία

Χειροπέδες σε γυναίκα από την Ρουμανία, πέρασε η Αστυνομία, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα τέλεσης εικονικών γάμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Απριλίου, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς εκκρεμούσε εναντίον της Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και παραδόθηκε από τον Ρουμανία.

Να σημειωθεί ότι προέκυψε μαρτυρία εναντίον της συγκεκριμένη γυναίκας, για το ότι μεσολαβούσε και κανόνιζε παράνομα εικονικούς γάμους σε άλλες γυναίκες από την Ρουμανία με σκοπό να της δίνουν χρήματα ως αμοιβή.

Η ύποπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE