Ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής επιθυμιών και πιστοποιητικών στρατευσίμων 2022 ΕΣΣΟ - Όλες οι λεπτομέρειες για την κατάταξη  

Ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής επιθυμιών και πιστοποιητικών στρατευσίμων 2022 ΕΣΣΟ - Όλες οι λεπτομέρειες για την κατάταξη   

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στις 27 Απριλίου 2022 (ώρα 12:00) τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής των επιθυμιών και πιστοποιητικών των στρατεύσιμων της 2022 ΕΣΣΟ.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι τις 15 Μαΐου 2022.

Για έγκαιρη και καλύτερη προετοιμασία των στρατευσίμων και για δική τους διευκόλυνση και όφελος καλούνται να μεριμνήσουν και να εξασφαλίσουν σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαιτούμενα για την περίπτωσή τους δικαιολογητικά, ώστε με την έναρξη της διαδικασίας να είναι έτοιμοι να τα καταχωρήσουν.

Ειδικότερα, απαιτείται η υποβολή της ταυτότητας σε ψηφιακή μορφή (και οι δύο όψεις). Προαιρετική είναι η υποβολή των πιστοποιητικών εμβολιασμού (πολυδύναμου μηνιγγίτιδας, τέτανος - διφθερίτιδα και Covid-19), τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ και άδειας οδήγησης (για όσους διαθέτουν). Σημειώνεται ότι, τα προαιρετικά πιστοποιητικά σε περίπτωση που δεν υποβληθούν στην πλατφόρμα θα πρέπει να προσκομιστούν είτε κατά την υγειονομική εξέταση είτε κατά την κατάταξη.

Για τις κατηγορίες μοριοδότησης των στρατευσίμων πατήστε ΕΔΩ.

Όσοι νεοσύλλεκτοι δεν καταχωρήσουν μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Άμυνας και εντός της καθορισμένης  προθεσμίας τις προτιμήσεις  και τα ανάλογα  πιστοποιητικά, η επιθυμία τους, δεν θα είναι δυνατό να ληφθεί υπόψη κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής επιλογής και θα τοποθετηθούν σε Μονάδες με γνώμονα αποκλειστικά τις υπηρεσιακές ανάγκες της Εθνικής Φρουράς.  

Σημειώνεται ότι η κατάταξη των νεοσυλλέκτων θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022. Για λεπτομέρειες αναφορικά με την κατάταξη πατήστε ΕΔΩ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE