Επτά νεκροί και 20 τραυματίες από πυρκαγιά σε ινστιτούτο ερευνών του ρωσικού στρατού στην πόλη Τβερ

Επτά νεκροί και 20 τραυματίες από πυρκαγιά σε ινστιτούτο ερευνών του ρωσικού στρατού στην πόλη Τβερ

Σε επτά ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη από μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε στρατιωτικό ερευνητικό ινστιτούτο στην πόλη Τβερ, 160 χλμ από τη Μόσχα, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο TASS.

Νωρίτερος απολογισμός από τις υπηρεσίες διάσωσης έκαναν λόγο για 2 νεκρούς και 20 τραυματίες.

Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες με πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται πάνω από το επιβλητικό κτίριο του Κεντρικού ινστιτούτου επιστημονικών ερευνών των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στην τηλεόραση, πολλοί εργαζόμενοι του ινστιτούτου πήδηξαν από τα παράθυρα των πάνω ορόφων για να γλιτώσουν από τις φλόγες που επεκτάθηκαν σε μια έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

«Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πυρκαγιά και άλλοι 20 τραυματίστηκαν», δήλωσε μια πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Επτά τραυματίες νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι τρεις στην εντατική, τόνισε ένας εκπρόσωπος του περιφερειακού νοσοκομείου του Τβερ σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο TASS.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά μπορεί να οφείλεται στην φθαρμένη ηλεκτρική καλωδίωση του κτιρίου, ανέφερε το TASS.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το ινστιτούτο ασχολείται ειδικότερα με την έρευνα που σχετίζεται με τη ρωσική αεροδιαστημική άμυνα, καθώς και την ανάπτυξη νέων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE