Ουκρανία: Τίποτα δεν σταματά την αγάπη - Ένας γάμος χωρίς νυφικό και με καλεσμένους όπλα κοντά στο πεδίο μάχης

Ουκρανία: Τίποτα δεν σταματά την αγάπη - Ένας γάμος χωρίς νυφικό και με καλεσμένους όπλα κοντά στο πεδίο μάχης

Γάμος εν μέσω πολέμου: Μια δυστοπική πραγματικότητα εξελίσσεται στην Ουκρανία, όπου ούτε οι εορτασμοί του Πάσχα φαίνεται να συγκινούν τον Πούτιν, ο οποίος δεν θα σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τις επόμενες ημέρες. Ζευγάρια τα οποία βρίσκονται στο πεδίο μάχης αποφασίζουν να παντρευτούν, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που ζει η χώρα τους.

Η 23χρονη Anastasiia Mokhin και ο 43χρονος Viacheslav Hohlyuk παντρεύτηκαν πριν 4 ημέρες στην περιοχή του Κιέβου, όπου μάχονται κατά των Ρωσικών δυνάμεων. Στον γάμο τους καλεσμένοι ήταν στρατιώτες, ενώ αντί για λουλούδια και μπομπονιέρες κρατούσαν όπλα. Το μόνο που θύμιζε γαμήλια εμφάνιση ήταν η λευκή ανθοδέσμη και τα λευκά λουλούδια στα μαλλιά της νύφης, καθώς και εκείνη ήταν ντυμένη με τη στολή παραλλαγής των στρατιωτιών.

Ο φωτογράφος Mikhail Palinchak κατέγραψε με την κάμερά του το γεγονός.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE