Ουκρανία: Τίποτα δεν σταματά την αγάπη - Ένας γάμος χωρίς νυφικό και με καλεσμένους όπλα κοντά στο πεδίο μάχης

Ουκρανία: Τίποτα δεν σταματά την αγάπη - Ένας γάμος χωρίς νυφικό και με καλεσμένους όπλα κοντά στο πεδίο μάχης

Γάμος εν μέσω πολέμου: Μια δυστοπική πραγματικότητα εξελίσσεται στην Ουκρανία, όπου ούτε οι εορτασμοί του Πάσχα φαίνεται να συγκινούν τον Πούτιν, ο οποίος δεν θα σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τις επόμενες ημέρες. Ζευγάρια τα οποία βρίσκονται στο πεδίο μάχης αποφασίζουν να παντρευτούν, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που ζει η χώρα τους.

Η 23χρονη Anastasiia Mokhin και ο 43χρονος Viacheslav Hohlyuk παντρεύτηκαν πριν 4 ημέρες στην περιοχή του Κιέβου, όπου μάχονται κατά των Ρωσικών δυνάμεων. Στον γάμο τους καλεσμένοι ήταν στρατιώτες, ενώ αντί για λουλούδια και μπομπονιέρες κρατούσαν όπλα. Το μόνο που θύμιζε γαμήλια εμφάνιση ήταν η λευκή ανθοδέσμη και τα λευκά λουλούδια στα μαλλιά της νύφης, καθώς και εκείνη ήταν ντυμένη με τη στολή παραλλαγής των στρατιωτιών.

Ο φωτογράφος Mikhail Palinchak κατέγραψε με την κάμερά του το γεγονός.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE