Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Με πρωινές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα, πριν ο Νιλ Λένον ανακοινώσει την αποστολή για το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με βάση τα σημερινά δεδομένα άπαντες θα είναι στη διάθεση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού για το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Με αυξημένες επιλογές η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE