ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Είδε, ήξερε πολλά κι έπρεπε να πεθάνει» – Μαρτυρίες σοκ για την Τζωρτζίνα στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών

Πάτρα: «Είδε, ήξερε πολλά κι έπρεπε να πεθάνει» – Μαρτυρίες σοκ για την Τζωρτζίνα στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τα μαρτύρια που περνούσε η 9χρονη Τζωρτζίνα, μήνες πριν πεθάνει, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, είναι όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία και κυρίως από τις μαρτυρίες, πιο σκοτεινή απ’ ότι νομίζαμε.

Σημερινό δημοσίευμα από το pelop.gr, αποκαλύπτει τα μαρτύρια που φαίνεται ότι περνούσε η 9χρονη Τζωρτζίνα από την στιγμή του θανάτου της 6 μηνών αδερφούλας της Ίριδας.

«Είδε, ήξερε πολλά κι έπρεπε να πεθάνει! Η κατάθεση της ειδικευόμενης παιδιάτρου στην ανακρίτρια για όσα της είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αποκαλυπτικά. Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κορούλας της, σύμφωνα με την κατάθεση, ομολόγησε στην παιδίατρο ότι το 6,5 μηνών βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την Τζωρτζίνα, ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το είχε βρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, με βάση αλλεπάλληλες δηλώσεις της» αναφέρει το δημοσίευμα!

Οι μαρτυρίες που σοκάρουν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις 4 Απριλίου έχει καταγεγραμμένη και μια άλλη συγκλονιστική μαρτυρία, που προέρχεται από τον περίγυρο της οικογένειας Δασκαλάκη: «Η Τζωρτζίνα όχι μόνο βρήκε νεκρή την αδελφούλα της, αλλά είχε δει κιόλας νωρίτερα τι συνέβη μέσα στην κούνια της κι έφυγε βίαια από τη ζωή το βρέφος»!

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι γονείς της Τζωρτζίνας γνωρίζουν για ποιο λόγο τις επόμενες μέρες ήταν ζωγραφισμένη η φρίκη στα μάτια της 9χρονης κι ενώ οι ημέρες λίγο πριν και αμέσως μετά τον θάνατο της Ίριδας ήταν φορτισμένες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη. Ο Μάνος ήθελε διαζύγιο και η Ρούλα «αντιστεκόταν», γιατί δεν ήθελε να τον χάσει. Από πολλές μαρτυρίες έχει προκύψει ότι είχε «ψύχωση» μαζί του και δεν διανοείτο το ενδεχόμενο να φύγει από τη ζωή της.

Το ανελέητο ξύλο μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας

Εκείνες τις μέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μία ακόμη αποκαλυπτική μαρτυρία μιας στενής φίλης της Ρούλας, έλεγε ότι ο Μάνος ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγό του. Η Ρούλα εξομολογήθηκε στη φίλη της ότι «ο Μάνος την έδερνε ανηλεώς μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας»!

Ένα τέτοιο γεγονός σε συνδυασμό με όσα είχαν δει τα ματάκια του 9χρονου παιδιού εκείνο το κυριακάτικο πρωινό πάνω από την κούνια της Ιριδας, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

Μέσα σ’ αυτά μια ακόμη ανατριχιαστική μαρτυρία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προέρχεται από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, το οποίο εμπλέκει άλλα πρόσωπα του ίδιου περιβάλλοντος.

Αν επιβεβαιωθεί η μαρτυρία, «θα εξηγηθούν σχεδόν τα πάντα για τα βάσανα της Τζωρτζίνας και για τους λόγους που ήθελε να την «ξεκάνει» η Ρούλα –και ίσως όχι μόνο η Ρούλα! Το Ανθρωποκτονιών αργά ή γρήγορα καλείται να επαληθεύσει ή όχι, αν η δύσμοιρη Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από ένα «τριγωνικό πλέγμα» θανάτου γράφαμε στις 4 Απριλίου και κατά τα φαινόμενα είναι κοντά στη λύση του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top