Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

 Ρουβάς - Ζυγούλη: Δείτε τους να ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν το Πάσχα στην Αθήνα, με την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι, ετοιμάζει το πασχαλινό τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού τους και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο, μέσα από το προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram.

Στο τραπέζι δεν φαίνεται ίχνος κρέατος, αλλά λαχανικά όπως καρότα και μπρόκολο.

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια διαθέτει κτήμα και θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούνται πολλά από τα τρόφιμα που βρίσκονται στο τραπέζι ώστε η διατροφή των παιδιών να βασίζεται σε αγνά υλικά.

Στη λεζάντα, κάτω από τη φωτογραφία, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Ετοιμάζοντας το πασχαλινό τραπέζι… Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE