Η Πισπιρίγκου γλεντούσε πέρσι το Πάσχα ενώ η Τζωρτζίνα ήταν νοσοκομείο – Η αντίδραση της όταν της είπαν να γυρίσει

Η Πισπιρίγκου γλεντούσε πέρσι το Πάσχα ενώ η Τζωρτζίνα ήταν νοσοκομείο – Η αντίδραση της όταν της είπαν να γυρίσει

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο ήταν πριν περίπου ένα χρόνο τέτοιες ημέρες η Τζωρτζίνα, η οποία τρεις εβδομάδες μετά το θάνατο της Ίριδας έκανε τα πρώτα επεισόδια με σπασμούς και έπαθε ανακοπή.

Την ώρα που όμως το 9χρονο κορίτσι έδινε τη μάχη του για τη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με μαρτυρίες φαίνεται να γιόρταζε το Πάσχα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», αναφέρει μάρτυρας μιλώντας στο STAR.

«Εκεί που χόρευε και ήταν πάνω στην τρελή χαρά, την πήρανε τηλέφωνο να επιστρέψει στο νοσοκομείο και είπε «φτου σου ρε γαμ@@το, μου τη χάλασανε», πρόσθεσε η μάρτυρας προσθέτοντας πως δεν στεναχωρήθηκε για την κόρη της αλλά για το γλέντι που τη κόψανε.

«Πηγαίνανε οι ζεμπεκιές και το κλαρίνο κοπίδι» κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Την ελπίδα η Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει την πρόταση της Κυβέρνησης για τη φορολογική μεταρρύθμιση, για την οποία σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίνει σχετικό νομοσχέδιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE