Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Πέντε χρόνια από όταν κόντεψα να πεθάνω - Τα καημένα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα»

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Πέντε χρόνια από όταν κόντεψα να πεθάνω - Τα καημένα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα»

Την πέμπτη πιο σημαντική επέτειο της ζωής της θέλησε η Κατερίνα Βρανά να μοιραστεί μέσω social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Επέτειος πέντε χρόνων από την μέρα που σχεδόν πέθανα» εξομολογήθηκε, χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Βρανά στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει» δήλωσε η stand upe comedian στην ανάρτηση που μοιράστηκε μέσω του προφίλ της. «Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι».

«Επίσης, πόσο λεπτά είναι τα χεράκια μου;;!;!;; Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία. Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά – σιγά».


«Χρόνια μου πολλά, να ζήσω να γιορτάσω την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα» καταλήγει η Κατερίνα Βρανά στη δημοσίευση της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταδικάζει επεισόδια και τραυματισμό δεσμοφυλάκων ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών

E-kalathi: Απορρίπτει αναφορές παρέμβασης του Υπ. Εμπορίου η ΕΠΑ - «Δεν λαμβάνουμε εντολές από κανένα»

Ερντογάν: «Θα ξεκινήσουμε γεωτρήσεις με το Ισραήλ, αν θέλει ο Θεός»

Σχεδίο «κτιΖΩ»: Μέσα Οκτωβρίου η κατεδάφιση πολυκατοικιών στα Λατσιά

Δημοτικές εκλογές 2024: Εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για Παραλίμνι-Δερύνεια ο Θ. Πυρίλλης

O γερουσιαστής Μενέντεζ και η σύζυγός τoυ κατηγορούνται για διαφθορά



Στην ίδια γραμμή ΠτΔ-ΓΓ ΟΗΕ για διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό - Άρνηση Τατάρ για πραγματοποίηση τριμερούς

Στην ίδια γραμμή ΠτΔ-ΓΓ ΟΗΕ για διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό - Άρνηση Τατάρ για πραγματοποίηση τριμερούς

Είμαστε στην ίδια γραμμή με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών και στο θέμα του διορισμού μιας προσωπικότητας για το Κυπριακό αλλά και στην ανάγκη για να πραγματοποιηθεί μια τριμερής συνάντηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή του στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top