Η Ρωσία ανακοινώνει κατάπαυση του πυρός γύρω από το χαλυβουργείο Azovstal στη Μαριούπολη

Η Ρωσία ανακοινώνει κατάπαυση του πυρός γύρω από το χαλυβουργείο Azovstal στη Μαριούπολη

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα κατάπαυση του πυρός γύρω από το χαλυβουργείο Azovstal στη Μαριούπολη για να επιτρέψει την εκκένωση πολιτών από τη βιομηχανική περιοχή που στεγάζει την εναπομείνασα ουκρανική αντίσταση στην πόλη-λιμάνι.

Τα ρωσικά στρατεύματα «από τις 14:00 ώρα Μόσχας (11:00 GMT) στις 25 Απριλίου 2022, θα σταματήσουν μονομερώς οποιεσδήποτε εχθροπραξίες, θα αποσύρουν μονάδες σε απόσταση ασφαλείας και θα διασφαλίσουν την αποχώρηση» αμάχων, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE