Εμπρησμός αυτοκινήτου έξω από οικία - Χειροπέδες σε 45χρονο ύποπτο

Εμπρησμός αυτοκινήτου έξω από οικία - Χειροπέδες σε 45χρονο ύποπτο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 45 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, στη Λεμεσό.

Ο εμπρησμός αυτοκινήτου διαπράχθηκε γύρω στις 5.15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας της 30χρονης ιδιοκτήτριάς του, στη Λεμεσό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο όχημα, προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα, ενώ στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 45χρονου υπόπτου, για τη διάπραξη του εμπρησμού.

Ο 45χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.