Πήγε σε δυο υπεραγορές γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο και έπαθε σοκ- Το ίδιο προϊόν είχε διαφορά 2,5 ευρώ

Πήγε σε δυο υπεραγορές γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο και έπαθε σοκ- Το ίδιο προϊόν είχε διαφορά 2,5 ευρώ

 "Σας έτυχε να βρείτε το ίδιο προϊόν σε ίδια αλυσίδα Supermarket με διαφορά με 2.50 ευρώ;"

Και όμως καταναλωτής , δημοσίευσε φωτογραφία απο το ιδιο προϊον στην ίδια αλυσίδα υπεραγοράς με διαφορά 2.5 ευρώ στην Κύπρο.

Τι και αν κάνει εντύπωση σε πολλούς , κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ισως πρόκειται για προσφορά παρτίδας γιατί λήγει στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα και η εταιρεία ήθελε να το "ξεφορτωθεί". 

Κάποιοι ανέφεραν οτι η συγκεκριμένη μάρκα καφέ δεν ξεπερνά τα 3.50 ευρώ κανονική τιμή. 

Οι απόψεις διάφορες... ομως μονο ένας είναι ο οργανισμός που μπορεί να διευκρινίσει αν πρόκειται για αισχροκέρδεια ή απλά φυσιολογική τιμή -  προσφορά αντίστοιχα. Και αυτός δεν είναι αλλος απο την Υπηρεσία Προστασίας καταναλωτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE