Πήγε σε δυο υπεραγορές γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο και έπαθε σοκ- Το ίδιο προϊόν είχε διαφορά 2,5 ευρώ

Πήγε σε δυο υπεραγορές γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο και έπαθε σοκ- Το ίδιο προϊόν είχε διαφορά 2,5 ευρώ

 "Σας έτυχε να βρείτε το ίδιο προϊόν σε ίδια αλυσίδα Supermarket με διαφορά με 2.50 ευρώ;"

Και όμως καταναλωτής , δημοσίευσε φωτογραφία απο το ιδιο προϊον στην ίδια αλυσίδα υπεραγοράς με διαφορά 2.5 ευρώ στην Κύπρο.

Τι και αν κάνει εντύπωση σε πολλούς , κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ισως πρόκειται για προσφορά παρτίδας γιατί λήγει στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα και η εταιρεία ήθελε να το "ξεφορτωθεί". 

Κάποιοι ανέφεραν οτι η συγκεκριμένη μάρκα καφέ δεν ξεπερνά τα 3.50 ευρώ κανονική τιμή. 

Οι απόψεις διάφορες... ομως μονο ένας είναι ο οργανισμός που μπορεί να διευκρινίσει αν πρόκειται για αισχροκέρδεια ή απλά φυσιολογική τιμή -  προσφορά αντίστοιχα. Και αυτός δεν είναι αλλος απο την Υπηρεσία Προστασίας καταναλωτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE