Πήγε σε δυο υπεραγορές γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο και έπαθε σοκ- Το ίδιο προϊόν είχε διαφορά 2,5 ευρώ

Πήγε σε δυο υπεραγορές γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο και έπαθε σοκ- Το ίδιο προϊόν είχε διαφορά 2,5 ευρώ

 "Σας έτυχε να βρείτε το ίδιο προϊόν σε ίδια αλυσίδα Supermarket με διαφορά με 2.50 ευρώ;"

Και όμως καταναλωτής , δημοσίευσε φωτογραφία απο το ιδιο προϊον στην ίδια αλυσίδα υπεραγοράς με διαφορά 2.5 ευρώ στην Κύπρο.

Τι και αν κάνει εντύπωση σε πολλούς , κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ισως πρόκειται για προσφορά παρτίδας γιατί λήγει στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα και η εταιρεία ήθελε να το "ξεφορτωθεί". 

Κάποιοι ανέφεραν οτι η συγκεκριμένη μάρκα καφέ δεν ξεπερνά τα 3.50 ευρώ κανονική τιμή. 

Οι απόψεις διάφορες... ομως μονο ένας είναι ο οργανισμός που μπορεί να διευκρινίσει αν πρόκειται για αισχροκέρδεια ή απλά φυσιολογική τιμή -  προσφορά αντίστοιχα. Και αυτός δεν είναι αλλος απο την Υπηρεσία Προστασίας καταναλωτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.