Πούτιν: «Απελευθερώθηκε» η Μαριούπολη - «Εγγυόμαστε τη ζωή στους αιχμαλώτους πολέμου»

Πούτιν: «Απελευθερώθηκε» η Μαριούπολη - «Εγγυόμαστε τη ζωή στους αιχμαλώτους πολέμου»

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη 26/4 ότι η Μαριούπολη «απελευθερώθηκε» και ότι δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις εκεί, σε αντίθεση με την εκδοχή του Κιέβου για τα γεγονότα.

Το Κρεμλίνο ανέφερε ότι ο Πούτιν είπε στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ότι το Κίεβο θα πρέπει να «αναλάβει την ευθύνη» για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal της Μαριούπολης και να καλέσει τους μαχητές εκεί να καταθέσουν τα όπλα.

«Εγγυόμαστε τη ζωή στους αιχμαλώτους πολέμου, την ιατρική περίθαλψη σύμφωνα με τα διεθνή νομικά πρότυπα», ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του για την επικοινωνία Πούτιν -Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE