Ηλίας Βρεττός: Παντρεύεται την αγαπημένη του Αναστασία - Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ηλίας Βρεττός: Παντρεύεται την αγαπημένη του Αναστασία - Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του είναι ο Ηλίας Βρεττός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη βρει ημερομηνία γάμου μέσα στον Σεπτέμβριο. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, από όπου και κατάγεται ο τραγουδιστής.

Ο Ηλίας Βρεττός έχει φροντίσει ήδη και για τους καλεσμένους τους κι έχει ήδη κλείσει ξενοδοχείο για τη διαμονή τους.

Στο σημείο αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως είχε δει την Αναστασία να κάνει πρόβα νυφικού.

Ο τραγουδιστής στο παρελθόν, είχε αναφερθεί στην αγαπημένη του κι είχε δηλώσει πως συγκατοικούν κι είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί τρία χρόνια. Συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο.Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι τρία χρόνια, το επόμενο βήμα είναι η επισημείωση της σχέσης. Αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός, θα έρθει», είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE