Σκάνδαλο FIFA: Δολοφονήθηκαν δύο απ'τους βασικούς συλληφθέντες

Σκάνδαλο FIFA: Δολοφονήθηκαν δύο απ'τους βασικούς συλληφθέντες

Οι Ούγκο και Μαριάνο Γίνκις βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους έξω από το Μπουένος Αϊρες. Πατέρας και γιος ήταν μεταξύ των πρώτων έξι συλληφθέντων στη Ζυρίχη, στο πλαίσιο της έρευνας της δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών για το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA, και είχε εκδοθεί από την Ιντερπόλ διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη τους.

Οι δύο Αργεντινοί ήταν ιδιοκτήτες της εταιρίας διαφημίσεων «Full Play», η οποία είχε ειδικότητα στα τηλεοπτικά δικαιώματα και είχε χρόνια συνεργασίας με την παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία.

Η δολοφονία τους εγείρει πολλά ερωτηματικά καθώς οι αρχές της Αργεντινής είχαν αποφασίσει να τους εκδώσουν στις ΗΠΑ, για να συνεχιστεί η έρευνα για τα σκάνδαλα διαφθοράς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ωστόσο πριν ταξιδεύσουν στη Νέα Υόρκη για να ανακριθούν, βρέθηκαν νεκροί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE