Δέσποινα Βανδή: Πάσχα δίπλα στη θάλασσα - Ποζάρει με φίλους φορώντας ένα πουά μαγιό

Δέσποινα Βανδή: Πάσχα δίπλα στη θάλασσα - Ποζάρει με φίλους φορώντας ένα πουά μαγιό

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως πέρασε ένα γεμάτο και ξεκούραστο Πάσχα με καλή παρέα.

Η ίδια επισκέφθηκε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου στο σπίτι τους στο Πήλιο, με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο ηθοποιός «άνοιξε» το σπίτι του σε μια μεγάλη παρέα από φιλοξενούμενους, ανάμεσά τους και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Μαρία Καβογιάννη και η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram όπου φαίνεται να περνά ανέμελες στιγμές στην αυλή του σπιτιού, ενώ αναδημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία που αποκαλύπτει ότι η παρέα έκανε και μια εξόρμηση στη θάλασσα.

Για την πρώτη της βουτιά, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα κομψό ασπρόμαυρο πουά μαγιό και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκούρα γυαλιά ηλίου.

Σε άλλη φωτογραφία που ανέβασε η Λίνα Πρίντζου στο δικό της προφίλ, η Μαρία Καβογιάννη ποζάρει μαζί τους με σκούρο μαγιό.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE