Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η καταδίκη Λεβέντ από τουρκικό δικαστήριο, διαμηνύει η Λευκωσία

Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η καταδίκη Λεβέντ από τουρκικό δικαστήριο, διαμηνύει η Λευκωσία

Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χαρακτηρίζει το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας την καταδίκη του Σενέρ Λεβέντ, ερήμην του, από τουρκικό δικαστήριο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως "η καταδίκη του Κύπριου δημοσιογράφου και πολίτη της ΕΕ, Σενέρ Λεβέντ, ερήμην του, από τουρκικό δικαστήριο, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, η οποία εδραιώνει στην ουσία τις αυταρχικές της πολιτικές στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου, περιλαμβανομένων των περιορισμών στην ελευθερία της έκφρασης".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE