Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η καταδίκη Λεβέντ από τουρκικό δικαστήριο, διαμηνύει η Λευκωσία

Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η καταδίκη Λεβέντ από τουρκικό δικαστήριο, διαμηνύει η Λευκωσία

Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χαρακτηρίζει το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας την καταδίκη του Σενέρ Λεβέντ, ερήμην του, από τουρκικό δικαστήριο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως "η καταδίκη του Κύπριου δημοσιογράφου και πολίτη της ΕΕ, Σενέρ Λεβέντ, ερήμην του, από τουρκικό δικαστήριο, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, η οποία εδραιώνει στην ουσία τις αυταρχικές της πολιτικές στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου, περιλαμβανομένων των περιορισμών στην ελευθερία της έκφρασης".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

Την ανέγερση περίπου 500 οικιστικών μονάδων σε τέσσερις επαρχίες, συνολικής δαπάνης €70 εκατ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μονάδες θα κατασκευαστούν σε κρατική γη αξίας €7 εκατ., σε τεμάχια που έχουν υποδειχθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE