Έκκληση Ουκρανών πεζοναυτών από το Azovstal: Πάνω από 600 τραυματίες στα τούνελ – Χρειαζόμαστε εκκένωση όπως στην Δουνκέρκη

Έκκληση Ουκρανών πεζοναυτών από το Azovstal: Πάνω από 600 τραυματίες στα τούνελ – Χρειαζόμαστε εκκένωση όπως στην Δουνκέρκη

Ένας Ουκρανός διοικητής στην πολιορκημένη πόλη της Μαριούπολης έκανε μια επείγουσα έκκληση ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, λέγοντας ότι υπάρχουν πάνω από 600 τραυματίες πολίτες και μαχητές στη χαλυβουργεία Azovstal.

Ο Serhiy Volyna, εν ενεργεία διοικητής της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών, είπε ότι δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για θεραπεία για τους τραυματίες, προσθέτοντας ότι εκατοντάδες άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, ζουν σε ανθυγιεινές συνθήκες και στερούνται τροφής και νερού.

Έκανε μια επείγουσα έκκληση για εκκένωση στρατευμάτων και αμάχων από τη Μαριούπολη όπως έγινε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Δουνκέρκη.

Την ανάρτηση για τον εγκλωβισμένο στο Azovstal διοικητή της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών έκανε ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μίλερ του Politico:

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.