Σε τρία δάκτυλα υπέστη ακρωτηριασμό ο 11χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα

Σε τρία δάκτυλα υπέστη ακρωτηριασμό ο 11χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα

Τρία δάκτυλα του 11χρονου στην Πάφο υπέστησαν ακρωτηριασμό μετά την έκρηξη κροτίδας. 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια, μετά από έκρηξη κροτίδας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, χθες το απόγευμα, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ο 11χρονος φέρεται να άναψε με αναπτήρα, μία κροτίδα που κρατούσε, ωστόσο πριν προλάβει να τη ρίξει στο έδαφος, η κροτίδα εξερράγηκε. Από την έκρηξη ο ανήλικος υπέστη ακρωτηριασμό των τριών μεσαίων δακτύλων του αριστερού του χεριού, καθώς και τραυματισμό στις παλάμες των χεριών του.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική, για νοσηλεία.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς να συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE