Σε τρία δάκτυλα υπέστη ακρωτηριασμό ο 11χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα

Σε τρία δάκτυλα υπέστη ακρωτηριασμό ο 11χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα

Τρία δάκτυλα του 11χρονου στην Πάφο υπέστησαν ακρωτηριασμό μετά την έκρηξη κροτίδας. 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια, μετά από έκρηξη κροτίδας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, χθες το απόγευμα, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ο 11χρονος φέρεται να άναψε με αναπτήρα, μία κροτίδα που κρατούσε, ωστόσο πριν προλάβει να τη ρίξει στο έδαφος, η κροτίδα εξερράγηκε. Από την έκρηξη ο ανήλικος υπέστη ακρωτηριασμό των τριών μεσαίων δακτύλων του αριστερού του χεριού, καθώς και τραυματισμό στις παλάμες των χεριών του.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική, για νοσηλεία.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς να συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE