Η «εκκαθάριση» του Παντελίδη, ο Νταβόρ κι ο Έουλερ που κοιτάζει προς Άρη...

Η «εκκαθάριση» του Παντελίδη, ο Νταβόρ κι ο Έουλερ που κοιτάζει προς Άρη...

Είναι θέμα χρόνου η επισφράγιση της συμφωνίας του Σάββα Παντελίδη με τον πρόεδρο Σοφοκλέους, για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Σε όσους τον ρωτούν, ο Κυρ-Σάββας, λέει ξεκάθαρα ότι θα γίνει μεγάλο «ξεσκαρτάρισμα» στην στελέχωση της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE