ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ήθελαν φορτηγό για να φορτώσουν τις μοτοσυκλέτες και τα οχήματα που μάζεψαν οι Αστυνομικοί – Καταγγέλθηκαν οδηγοί

Ήθελαν φορτηγό για να φορτώσουν τις μοτοσυκλέτες και τα οχήματα που μάζεψαν οι Αστυνομικοί – Καταγγέλθηκαν οδηγοί

Συνεχίστηκαν στη Λεμεσό, το βράδυ που πέρασε, οι δράσεις της Αστυνομίας για αντιμετώπιση παραβάσεων τροχαίας και φαινομένων οχληρίας και νεανικής παραβατικότητας, με συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και ειδικότερα του Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχων, κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις σχετικά με πιθανές μετατροπές που φέρουν, δώδεκα μοτοσικλέτες και δύο αυτοκίνητα.

Δέκα πρόσωπα εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης, 13 πρόσωπα εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα χωρίς οι ίδιοι να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης, ενώ τέσσερα πρόσωπα οδηγούσαν οχήματα για τα οποία δεν υπήρχε σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας - MOT.

Έγιναν άλλες 5 καταγγελίες οδηγών που εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα που δεν έφεραν σιγαστήρα στο σύστημα εξάτμισης με αποτέλεσμα να προκαλείται οχληρία, ενώ έξι οδηγοί καταγγέλθηκαν αφού οδηγούσαν οχήματα που δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής.

Η επιχείρηση ελέγχων διεξήχθη από τα μεσάνυκτα μέχρι και τις 3.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Συνολικά διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν 91 παραβάσεις τροχαίας. Μεταξύ των διαφόρων παραβάσεων τροχαίας, διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν και 44 παραβάσεις του ορίου ταχύτητας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top