ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξέσπασε σε κλάματα ο ξάδελφος των κοριτσιών που παραδέχθηκε ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά

Ξέσπασε σε κλάματα ο ξάδελφος των κοριτσιών που παραδέχθηκε ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά

Μετά την παραδοχή ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις ξαδέλφες του, ο 36χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε χθες ενώπιον επαρχιακού δικαστηρίου μαζί με τον πατέρα, τον αδελφό και την μητέρα τους, δεν άντεξε στην πίεση και ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tοthemaonline.com, ο 36χρονος νιώθοντας των κλοιό των Αρχών και της κοινωνίας να σφίγγει γύρω του, λύγισε ψυχολογικά, γνωρίζοντας πως μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ζωή του και ιδιαίτερα ο γάμος του δεν θα είναι ποτέ ποια τα ίδια.

Ο ύποπτος, είχε παραδεχθεί ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ανήλικες ξαδέλφες του, στην τρυφερή ηλικία των 9 και 12 ετών, χωρίς όμως να «καρφώνει», τον πατέρα, τον αδελφό και την μητέρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι «εγκέφαλος» του όλου εγκλήματος, φέρεται να ήταν ο πατέρας του, σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, ενώ τις αρρωστημένες συνήθειες τους γνώριζε και η σύζυγος του.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με τη λήψη καταθέσεων από το περιβάλλον των θυτών, μετά το διάταγμα 8ημερες κράτησης που εξέδωσε χθες το δικαστήριο εις βάρος των υπόπτων.

Δεν μιλάει το πέμπτο πρόσωπο

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι πέραν των τριών κοριτσιών και ενός αγοριού που έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι υπήρξαν θύματα χρόνιας σεξουαλικής κακοποίησης, από το θείο και τα δύο ξαδέλφια τους, υπάρχει ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο, που δεν διαμένει στην Κύπρο, το οποίο αρνείται να επιβεβαιώσει την ιστορία.

Συγκεκριμένα, η ίδια αν και αναφέρεται στις καταθέσεις των υπολοίπων προσώπων, ως ένα ακόμη από τα θύματα του νοσηρού εγκλήματος, απορρίπτει ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς και δηλώνει ότι δεν έχει τίποτα να καταθέσει στις Αρχές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top