Οκταήμερη κράτηση δύο ανδρών για υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου μεταναστών στην Κύπρο

Οκταήμερη κράτηση δύο ανδρών για υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου μεταναστών στην Κύπρο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνδρομής και βοήθειας σε απαγορευμένους μετανάστες για είσοδο ή παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 28 ετών, που συνελήφθησαν χθες μετά την άφιξη στην περιοχή Λατσιού, σκάφους στο οποίο επέβαιναν 26 πρόσωπα.

Κατά την ανακοπή του σκάφους, από άκατο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, οδηγός ήταν ο 30χρονος, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι κατά την πορεία του σκάφους προς την Κύπρο, οδηγός ήταν ο 28χρονος.

Το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με την ΥΑΜ (Κλιμάκιο Πάφου) και τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE