Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Βλέπει νέες προοπτικές από ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Βλέπει νέες προοπτικές από ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Νέες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων Κύπρου και Ελλάδας, καθώς και της οικονομίας γενικότερα, βλέπει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο μετά την ακτοπλοϊκή σύνδεση των δύο χωρών.

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο αναφέρει ότι πρόκειται για «μια πολύ θετική εξέλιξη, ενός δημοφιλούς αιτήματος των συμπολιτών μας, δίνοντας την ευκαιρία σε ταξιδιώτες να ταξιδεύουν στην Ελλάδα και με πλοίο». Προσθέτει, δε, ότι η εξέλιξη αυτή «δημιουργεί νέες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών καθώς και της οικονομίας γενικότερα, ωφελώντας ουσιαστικά και την περαιτέρω ανάπτυξη της ναυτιλιακής και τουριστικής υποδομής της Κύπρου».

Το ΚΝΕ επισημαίνει ακόμα την ικανοποίησή του, ως ο εκπρόσωπος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο, για την επιτυχή υλοποίηση της νέας Θαλάσσιας Επιβατικής Σύνδεσης μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, εκφράζοντας συγχαρητήρια στον Υφυπουργό Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη, «για την αποφασιστικότητα στην τελική επίτευξη του εγχειρήματος αυτού αλλά και τις ευχαριστίες του στους φορείς οι οποίοι το στήριξαν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE