ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

Ένα από τα μέλη μιας ομάδας απαγωγέων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που ονομάστηκαν "Beatles", καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη από ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ο κυπριακής καταγωγής Αλεξάντα Κότι, δήλωσε ένοχος τον Σεπτέμβριο, καθώς παραδέχθηκε την ευθύνη του στον θάνατο τεσσάρων Αμερικανών ομήρων στη Συρία.

Ένα άλλο μέλος αυτού του πυρήνα, ο Ελ Σάφι ελ-Σέιχ, που συνελήφθη μαζί του από τις κουρδικές δυνάμεις της Συρίας το 2018, κρίθηκε ένοχος τον Απρίλιο έπειτα από μια δύσκολη δίκη και η ποινή του θα οριστεί το καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE