ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

Ένα από τα μέλη μιας ομάδας απαγωγέων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που ονομάστηκαν "Beatles", καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη από ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ο κυπριακής καταγωγής Αλεξάντα Κότι, δήλωσε ένοχος τον Σεπτέμβριο, καθώς παραδέχθηκε την ευθύνη του στον θάνατο τεσσάρων Αμερικανών ομήρων στη Συρία.

Ένα άλλο μέλος αυτού του πυρήνα, ο Ελ Σάφι ελ-Σέιχ, που συνελήφθη μαζί του από τις κουρδικές δυνάμεις της Συρίας το 2018, κρίθηκε ένοχος τον Απρίλιο έπειτα από μια δύσκολη δίκη και η ποινή του θα οριστεί το καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE