ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

Ένα από τα μέλη μιας ομάδας απαγωγέων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που ονομάστηκαν "Beatles", καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη από ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ο κυπριακής καταγωγής Αλεξάντα Κότι, δήλωσε ένοχος τον Σεπτέμβριο, καθώς παραδέχθηκε την ευθύνη του στον θάνατο τεσσάρων Αμερικανών ομήρων στη Συρία.

Ένα άλλο μέλος αυτού του πυρήνα, ο Ελ Σάφι ελ-Σέιχ, που συνελήφθη μαζί του από τις κουρδικές δυνάμεις της Συρίας το 2018, κρίθηκε ένοχος τον Απρίλιο έπειτα από μια δύσκολη δίκη και η ποινή του θα οριστεί το καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE