ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Κύπριος του ISIS Αλεξάντα Κότι

Ένα από τα μέλη μιας ομάδας απαγωγέων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που ονομάστηκαν "Beatles", καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη από ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ο κυπριακής καταγωγής Αλεξάντα Κότι, δήλωσε ένοχος τον Σεπτέμβριο, καθώς παραδέχθηκε την ευθύνη του στον θάνατο τεσσάρων Αμερικανών ομήρων στη Συρία.

Ένα άλλο μέλος αυτού του πυρήνα, ο Ελ Σάφι ελ-Σέιχ, που συνελήφθη μαζί του από τις κουρδικές δυνάμεις της Συρίας το 2018, κρίθηκε ένοχος τον Απρίλιο έπειτα από μια δύσκολη δίκη και η ποινή του θα οριστεί το καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο «στόχαστρο» επενδύσεων ο Πρόεδρος: Επαφές Χριστοδουλίδη με το κρατικό Επενδυτικό Ταμείο του Μπαχρέιν

Στο «στόχαστρο» επενδύσεων ο Πρόεδρος: Επαφές Χριστοδουλίδη με το κρατικό Επενδυτικό Ταμείο του Μπαχρέιν

Το κρατικό Επενδυτικό Ταμείο του Μπαχρέιν επισκέφθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE