Ελευθερία Ελευθερίου: Δες τι είπε για την εμφάνιση του πρώην συντρόφου της, Ανδρέα Γεωργίου στο X-Factor

Ελευθερία Ελευθερίου: Δες τι είπε για την εμφάνιση του πρώην συντρόφου της, Ανδρέα Γεωργίου στο X-Factor

Την δημόσιο στήριξη στον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Γεωργίου, για την εμφάνισή του στο "X-Factor" έδειξε η Ελευθερία Ελευθερίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα story στο οποίο του ευχόταν καλή αρχή!

«Καλή αρχή αγαπημένε μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, αλλά διατηρούν άριστες σχέσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελευθερία Ελευθερίου είχε ξεκινήσει την καριέρα της από τη συμμετοχή της στο "X-Factor".

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE