Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αφήνει την Κύπρο και πάει Αθήνα για το Just the 2 of Us και το GNTM;

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αφήνει την Κύπρο και πάει Αθήνα για το Just the 2 of Us και το GNTM;

Στην Αθήνα θέλουν οι φήμες την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να βρίσκεται την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής η ιστοσελίδας newspistol.gr, στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη έπεσε στο τραπέζι το όνομά της να τραγουδήσει στο πλάι καταξιωμένου καλλιτέχνη αλλά και στην παραγωγή του GNTM ακούστηκε το όνομά της να κάνει πέρασμα ως γκεστ μιας και έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κωνσταντίνα έχει όλα τα συστατικά να δοκιμάσει την " τύχη " της στην Ελλάδα μιας και τη φετινή σεζόν έμεινε εκτός τηλεόρασης μετά από δική της απόφαση, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Μπορεί να έχει και μια οικογένεια που είναι η προτεραιότητά της με τα δυο της παιδιά αλλά δεν είναι αρνητική να συζητήσει μια πρόταση που δε θα την δεσμεύει να είναι στην Αθήνα για πολλές μέρες, καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE