Πόσο πόνο να αντέξει; Νέο χτύπημα της μοίρας για την Βέφα! Έχασε και την αδερφή της!

Πόσο πόνο να αντέξει; Νέο χτύπημα της μοίρας για την Βέφα! Έχασε και την αδερφή της!

Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Πόσα χτυπήματα της μοίρας; Και πόση δύναμη πρέπει να έχει για να τα αντιμετωπίσει;

Η Βέφα Αλεξιάδου έχασε και την αδερφή της, η οποία έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η Βέφα Αλεξιάδου βρισκόταν στο πλατό του “Mega με μια“ στο Mega και μαγείρευε δείχνοντας πως είναι καλύτερα και πως το... παλεύει με όλα όσα της συμβαίνουν.

Σύμφωνα με το Boxtv ο Μάρκος Σεφερλης και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να την συνεφέρουν όταν εκείνη κατέρρευσε στο στούντιο. Αποχώρησε συντετριμμένη συνοδευόμενη από τους ανθρώπους της παραγωγής.

Η αδελφή της κυρίας Βέφα Αλεξιάδου είχε γεροντική άνοια και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση η υγεία της και μάλιστα δεν της πει τίποτα, όταν πέθαναν οι δυο κόρες της.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE