ΠΡΟΣΟΧΗ: Χάθηκαν τα ίχνη 37χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε για εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χάθηκαν τα ίχνη 37χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε για εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της REIHANEH EMADIPOUR, 37 ετών, από το Ιράν, η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λεμεσό, από χθες το απόγευμα.

Η 37χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρη φανέλα, κοντό μαύρο παντελόνι και ασημί αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE